Din partner för arbetsplatsen

Med funktioner som G Suite, Google Meet, Chrome Enterprise och massor av smarta hårdvarulösningar finns det funktioner som passar både stora och små företag och organisationer. Gemensamt är behovet att dela information på ett säkert och kostnadseffektivt sätt.

Krouli finns här för att ge dig råd om hur du på bästa sätt flyttar dig in i en ny molnbaserad arbetsplats. Det kan vara allt från ett ny billgare hårdvara i  receptionen, en billigare lösning för konferensrummet, bättre samarbete mellan medarbetarna, en smartare hantering av teknik för de mobila medarbetarna, effektivare möten på nya Chromebooks eller en modern lösning för ditt digitala showroom.

Rätt hårdvara och verktyg kan spara mer än 60 % av din hårdvarubudget

Oavsett hur stort eller litet ditt företag är, så finns det pengar att spara med en lösning från Krouli. Vårt favoritexempel är alla datorer som idag står i företagens receptioner. Idag står där oftast en dyr PC med den enda uppgiften att kunna surfa på nätet. Byt ut PC:n mot en Chromebox och ditt företag sparar många sköna tusenlappar per år.

För kontoret finns Chromebooks, Chromeboxes, Chromebits och Chromebases som alla har utvecklats för att skapa en effektiv arbetsdag.

För de mindre företagen erbjuder Chrome OS med tillhörande produkter lösningar som kan växa i takt med företaget. Läs mer här:

 - https://enterprise.google.com/chrome/work-computers-for-smaller-businesses/

För stora företag finns Chrome Enterprise och Chrome Management Console som löser säkerhet, funktion och support för flera tusen samtidiga användare. Läs mer här – https://enterprise.google.com/chrome/work-computers-for-larger-businesses/

 

Lösningen för det moderna mötet

För dig som använder Google Meet finns flera alternativa lösningar. Google Meet kan köras på hårdvara från flera producenter och gemensamt för dem är att den speciellt framtagen och testad hårdvara med full integration till G-suite. Helt enkelt ett skräddarsytt paket som garanterar enkelhet och kvalitet i det digitala mötet.

Paketet innehåller en skärm för styrning av mötet, en Chromebox, en mikrofon och en kamera. All hårdvara är testad och certifierad av Google och du kan felsöka och diagnostisera ditt mötesrum från distans. Allt detta till ett pris som utklassar alla tidigare lösningar för det digitala mötesrummet.

Behöver du hjälp med att planera ditt mötesrum. Googles Room design guide hjälper dig att förstå vad du behöver. Har du större behov kommer vi gärna ut med någon av våra experter och hjälper dig med planeringen.

 https://roomdesignguide.withgoogle.com/room-layout/viewing-area

 

 

Lär dig mer om de aktuella paketen – https://enterprise.google.com/chrome/devices/#meetings

Lär dig mer om Google Meet  – https://gsuite.google.com/products/meet/?_ga=2.176568485.1654132795.1505117035-114219398.1494513089

 

Kiosker för medarbetare och kunder

Du har sett dem på flygplatser, i butiker och restauranger. Informationskiosken där du beställer, checkar in eller bara får mer information om utbud och produkter. Med Chrome blir det enkelt att komma igång med kiosklösningar oavsett om det är interna lösningar för lunchrummet eller om det är en lösning för externa kunder.

Kiosker för anställda – https://enterprise.google.com/chrome/kiosks-for-employees/

Kiosker för kunder och gäster – https://enterprise.google.com/chrome/kiosks-for-customers/

Chrome OS inbyggda kioskfunktion garanterar att ditt budskap når ut, att ingen kommer åt andra siter eller appar än de du tillhandahåller och att du kan starta om och uppdatera enheter oavsett var de befinner sig i världen.

 

En skärm på väggen eller ett digitalt showroom

Med smarta infokiosker och kompletta Digital Signage lösningar för världens största arenor, så klarar du att lösa informationsflödet oavsett tid och plats. Vi har lösningar för det lilla företaget där medarbetarna arbetar i skift och delar hårdvara.  Vi har lösningar för din butik, restaurang eller ditt digitala showroom.

Digital Signage – https://enterprise.google.com/chrome/digital-signage/

Kiosk för anställda – https://enterprise.google.com/chrome/kiosks-for-employees/

Kiosk för kunder och gäster – https://enterprise.google.com/chrome/kiosks-for-customers/

Allt kan hanteras och säkerheten är på plats

En investering i Googles moderna arbetsplats innebär också att all utrustning uppfyller Googles höga krav på säkerhet och att all hårdvara kan hanteras i Chrome Management Console. Chrome Management Console hanterar förutom Chrome OS, även Android och iOS.

Chrome OS Management – https://support.google.com/chrome/a/topic/6274424?hl=en&ref_topic=4386913

Chrome OS Säkerhet – https://support.google.com/chromebook/answer/3438631?hl=en